Nara kvalitní jemná voda v nekonečně recyklovatelné plechovce. Voda v plechovce. Balená voda, Perlivá voda, Sodovka, Neperlivá voda, Minerální voda, mineralni voda, mineralka, mineralky, pramenitá voda.

Plech a zdraví pro tělo

Důležitými vlastnostmi plechovek je jejich neprodyšnost světla, která zamezuje tvoření bakterií a také pevnost hliníku, který zamezuje rozkladu látek z plechovky do nápoje který pijeme. Hlavní kritikou, které plastové lahve čelí je, jejich nebezpečnost právě při vystavení slunečnímu světlu, nebo vyšším teplotám. Není náhoda, že se na každé PET lahvi píše: “Uchovávejte v chladu a chraňte před přímým slunečním světlem.” V těchto podmínkách mohou plastové lahve pouštět látky jako je Bisfenol A nebo mikropasty a nanoplasty. Bisfenol A narušuje funkci enzymů v našem těle a je spojován s mnoha zdravotními riziky.. Po delším používání plastových lahví se v nich vytvářejí trhliny, ve kterých se usazují bakterie a plísně.

Co se týče plechovek - Ty které nejsou zevnitř ošetřené plastovou vrstvou obsahující BPA (těch je v dnešní době většina na trhu) jsou bezpečné pro naše zdraví a zanechávají vodu 100% čistou. 

Zpět na blog
  • Nara kvalitní jemná voda z českých pramenů v nekonečně recyklovatelné plechovce. Zdravější obal pro tělo a planetu. Voda obsahuje vyvážené množství minerálů a harmonickou živost. Voda v plechovce. Balená voda, Perlivá voda, Sodovka, Neperlivá voda, Minerální voda, mineralni voda, mineralka, mineralky, pramenitá voda, pramenitá voda, plechovka, plech